Cele mai bune filme de văzut în 2021

black widow

Chiar dacă numeroase sunt filmele a căror premieră a fost amântă de mai multe ori, chiar dacă premierele mondiale au avut o perioadă lungă de pauză, marile studiouri își propun să ne încânte în 2021 cu unele din cele mai spectaculoase ecranizări din ultimii ani. Black Widow, Death on the Nile, acestea sunt doar câteva din cele mai bune filme pe care nu trebuie să le ratezi în 2021 în cinematografe.

Black Widow

Decedată în Avengers: Endgame, Natasha Romanoff se reîntoarce. Un film Marvel care se derulează în trecutul tulbure al spioanei ruse, între evenimentele din Captain America: Civil War și Avengers: Infinity War. Scarlett Johansson va îmbrăca pentru ultima dată costumul de super-eroină și îl va înfrunta pe Taskmaster, capabil să reproducă mișcările advesarilor săi. Văduva Neagră este moartă, trăiască Văduva Neagră.

black widow

There is No Evil

Mohammad Rasoulouf a profitat de interdicțiile existente de la izbucnirea pandemiei pentru a ne propune această reflexie în patru timpi (a împărțit povestea în patru scurt metraje pentru a înșela vigilența cenzurii). Principalul subiect este suferința cauzată de moarte. Pe lângă frumusețe, precizie și o punere în scenă maiestuoasă, There is No Evil ne determină să ne punem întrebări cu privire la responsabilitatea actelor noastre.

The French Dispatch

Universul cinematografic propus de Wes Anderson s-a bucurat de success de această dată. Vorbește despre cartierele din Angouleme, un oraș francez fictiv din ultimul secol. Cel mai francofil din realizatorii americani a făcut apel la fidelul său companion Robert Yeoman pentru a crea o poveste special. În plus, filmul se bucură de o distribuție de patru stele: Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Frances Mc Dormand, Bill Murray et Timothée Chalamet.

Ibrahim

Ibrahim a primit numeroase recompense de când a fost lansat. Este vorba despre prima realizare a comedianului Samir Guesmi care, de altfel, joacă unul din rolurile principale în film. Cel al unui tată singur depășit de situație care încearcă să își ducă singurul fiu pe calea cea bună deoarece a început să comită delicvențe.

The Father

The Father este un film anglofon realizat de către Florian Zeller. Rolul principal este interpretat de către Anthony Hopkins. Dramă familială anunțată drept una extrem de intensă, în care un bărbat în vârstă se apropie de moarte, cu o mulțime de întrebări fără răspuns, în compania fiicei sale. The Father a primit două premii Oscar.

Promising Young Woman

O tânără femeie cu o viață perfectă în aparență se transformă odată cu lăsarea serii într-o justițiară care pedepsește bărbații care au un comportament inadecvat. Principala ei țintă sunt bărbații care nu sunt capabili să își controleze instinctele în fața unei femei cre a consumat alcool și cu care pot face dragoste cu mai mare ușurință sau chiar să o violeze. O comedie neagră care se bucură de un succes imens.

Pieces of a Woman

Film american realizat de către maghiarul Kornel Mundruczo, Pieces of a Woman a fost lansat pe Netflix și s-a bucurat de numeroase critici pozitive. Dramă intensă, Pieces of a Woman spune povestea unei femei care a născut un copil mort. După această tragedie, relația cu soțul și cu cei din jur este din ce în ce mai dificilă.

Death on the Nile

Death on the Nile este un film dramatic, de mister, de crimă. În timpul unei vacanțe petrecute pe Nil, Hercule Poirot are misiunea de a investiga uciderea unei tinere moștenitoare. Crima a avut loc la bordul unei nave de croazieră pe care se află și Hercule.

A Quiet Place Part II

In 2018, primul film lansat de John Krasinski a făcut senzație cu monștri care își găseau prada datorită sunetelor emise. Oamenii încearcă cu disperare să supraviețuiască în acest univers post-apocaliptic. Trei ani mai târziu, mama de familie interpretată de către Emily Blunt revine și este nevoită să facă față din nou forțelor malefice. Este nevoită să fugă dinn nou împreună cu copiii săi. Pe drum, se întâlnește cu Cillian Murphy. O producție genul suspans așteptat cu mare nerăbdare de amatorii de filme horror.

The Dig

În Suffolk, în Marea Britanie, o femeie văduvă angajează un bărbat care a studiat de unul singur să devină arheolog. Nu depinde de niciun muzeu, acest lucru o atrage în mod deosebit de văduvă. Îi propune să organizeze săpături pe câmpurile situate în apropiere de proprietatea sa de lux. O comoară arheologică va fi descoperită… The Dig a fost lansat pe Netflix și adoptă forma unei drame pentru a vorbi dspre doliu, boli, probleme de cuplu și declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial.

I Care a Lot

Un tutore, desemnat de justiție pentru a avea grijă de persoanele mai vulnerabile, își escrochează clienții în vârstă, le fură toate economiile. Însă, într-o zi, încearcă să fure banii unei femei care are amici puternici în cadrul unei organizații criminale mafiote. Rosamund Pike a primit un Glob de Aur pentru interpretarea în acest film tensionat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.